Log in

 

 

Algemene Ledenvergadering Deel 2

Woensdag 8 september 2021 heeft de Algemene Ledenvergadering van Fotolumni plaatsgevonden. Daarbij waren inclusief bestuur 14 leden aanwezig. Dat is onvoldoende om een statutenwijziging door te voeren. Daarom wordt een tweede ledenvergadering uitgeroepen op DINSDAG 5 OKTOBER 2021.

Je hoeft je hiervoor niet apart in te schrijven. Een paar dagen voor aanvang van de vergadering ontvang je een link om deel te nemen aan de online vergadering.

Het verslag van de ALV van 8 september vind je hier!

 

ALGEMENE LEDENVERGADERING FOTOLUMNI 

Bestuurswisseling

Tijdens de ALV van 8 september heeft een bestuurswisseling plaatsgevonden. De coördinator Activiteiten en Communicatie Elly Hartgring is afgetreden. Haar functie is weer opgesplitst in twee functies en wordt nu vervult door Lieke van Grinsven van Aarle (Activiteiten) en Gerry van Roosmalen (Communicatie). De overige bestuursleden zijn: Hylco Wijnants - Voorzitter; Swanny Hommersom - Secretaris; Ron Noordenbos - Penningmeester en ledenadministratie; John Jongenelis - Coördinator NAVB. De functie van Coördinator Film is nog vacant. Daarvoor wordt een kandidaat gezocht met een film-achtergrond.

Reglementen

Als gevolg van een wetswijziging (WBTR) en de naamswijziging van Fotolumni dienen de statuten en het huishoudelijk reglement te worden aangepast. Daarvoor is een tweederde meerderheid van stemmen nodig bij een aanwezigheid van minimaal de helft van de leden. Daar heeft de ALV van woensdag 8 september niet voldaan en dient een tweede vergadering te worden belegd. Deze vergadering vindt plaats op dinsdag 5 oktober. Het vaststellen van de statuten en huishoudelijk reglement kan dan plaatsvinden met tweederde meerderheid van stemmen van het aantal bij de ALV aanwezige leden (ongeacht het aantal).

Deelnemen of machtigen

Het bestuur roept dan ook iedereen op om online deel te nemen aan de ALV van 5 september 2021. Indien je niet in staat bent om deel te nemen kun je ook een ander lid machtigen namens jou te stemmen. Dat doe je door een mail te sturen aan info@fotolumni.nl waarin je aangeeft wie je machtigt om namens jou te stemmen. De mail dient tevens aan de gemachtigde te zijn geadresseerd. Een lid kan maximaal 1 machtiging gebruiken om te stemmen.

Reglementen

De concept statuten en huishoudelijk reglement vind je hier.