Log in

Alumni NAVB organiseert vele activiteiten voor haar leden. Deze activiteiten bestaan uit lezingen, workshops, fotowalks of online seminars. Alle activiteiten zijn erop gericht om de leden de kans te geven zich verder te ontwikkelen en in contact te blijven met andere leden. In de activiteitenagenda vind je een actueel overzicht van alle activiteiten.

Activiteitenagenda

In de activiteitenagenda staan de activiteiten van Alumni NAVB. De activiteiten in de agenda zijn uitsluitend toegankelijk voor Alumni NAVB leden die hun contributie hebben voldaan. Om te kunnen deelnemen aan een activiteit moet je je aanmelden via de link bij de activiteit.

Aanmelden is mogelijk vanaf een bepaalde datum. Deze datum staat vermeld bij de activiteit.

Let op: Bij je aanmelding ontvang je eerst een mail met daarin een bevestigingslink. Pas nadat je deze link binnen 24 uur hebt bevestigd, ben je definitief aangemeld en sta je op de lijst. Je ontvangt daarvoor een bevestigingsmail. Bij niet ontvangen: check je spamfolder!

Kosten bij te late afmelding

Mocht je door omstandigheden niet aan een workshop kunnen deelnemen, meld je dan op tijd af via de link in de bevestigingsmail of bij de workshop op de website. Kosteloos afmelden voor een activiteit kan tot twee weken voor aanvang van de activiteit. Daarna moet €25 compensatie worden betaald, ongeacht de reden van afmelding. Bij het niet verschijnen zonder bericht op een workshop wordt een boete van €25 in rekening gebracht. Zie ook art 10 van het Huishoudelijk Reglement.

Workshop vol? Geen probleem

De aangeboden workshops blijken bij de leden van Alumni NAVB zeer in trek. Is een workshop vol en wil je hem toch volgen, meld je dan toch aan via de link. Je komt dan op een wachtlijst en bij voldoende aanmeldingen wordt er een herhalingsworkshop georganiseerd, waarbij de leden op de wachtlijst voorrang krijgen.

Zit er niets voor je bij?

Mocht je geen activiteit vinden die bij je interesse past, of mis je een bepaalde activiteit? Laat het ons weten. Heb je suggesties voor workshops of activiteiten dan horen wij dat graag. Ook zijn wij op zoek naar leden die iets kunnen betekenen voor andere leden. Heb je kennis die je wilt delen met de andere leden van Alumni NAVB, stuur ons een mail met je voorstel via activiteiten@alumni.navb.nl.

17 januari 2024

Inschrijven vanaf 25 november