Log in

Voor iedereen die is afgestudeerd aan de NAVB en zich graag blijft ontwikkelen is er Alumni NAVB, de alumnivereniging van de NAVB. Alumni NAVB biedt activiteiten en faciliteiten om jezelf verder te ontwikkelen als professioneel fotograaf of filmer.

Blijf jezelf ontwikkelen

Alumni NAVB (voorheen Fotolumni) is in 2011 opgericht op initiatief van de Fotovakschool. Tegenwoordig is Alumni NAVB onlosmakelijk met de NAVB verbonden. Het is een zelfstandige vereniging met eigen statuten en een eigen bestuur. De vereniging brengt afgestudeerden van de NAVB samen door het organiseren van activiteiten, workshops, masterclasses, lezingen en foto cafés, maar biedt ook faciliteiten en kortingen. Alumni NAVB is de mogelijkheid om te netwerken en samen met andere alumni jezelf verder te ontwikkelen tot professioneel fotograaf of filmer.

Wat kan Alumni NAVB jou bieden?

Alumni NAVB biedt inspirerende lezingen van succesvolle fotografen en ondernemers; interessante masterclasses om je skills verbeteren en je te specialiseren; ondersteuning bij je ontwikkeling tot professioneel fotograaf of filmer; de mogelijkheid om met andere alumni samen aan projecten te werken; kortingen bij diverse commerciële instellingen en op abonnementen; de mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten op de NAVB vestiging bij jou in de buurt. Je zichtbaarheid vergroten met een eigen profielpagina op de Alumni NAVB website en de mogelijkheid je portfolio te publiceren.

Lid worden?

Klik op onderstaande link.