Log in

Voor iedereen die is afgestudeerd aan de Fotovakschool en zich graag blijft ontwikkelen is er Fotolumni. De naam is een samentrekking van ´Fotovakschool´ en `alumni´. Fotolumni richt zich sinds de oprichting in 2012 voornamelijk op fotografie, maar gaat zich op termijn ook richten op film om de afgestudeerden van de Dutch Filmers Academy eveneens faciliteiten te bieden.

Blijf jezelf ontwikkelen

Fotolumni is in 2012 opgericht op initiatief van de Fotovakschool en is onlosmakelijk met dit instituut verbonden. Het is een zelfstandige vereniging met eigen statuten en een eigen bestuur. De vereniging brengt afgestudeerden samen door het organiseren van activiteiten, workshops, lezingen en foto cafés, maar wil ze ook informeren met nieuwsbrieven en via social media. Fotolumni is de mogelijkheid om te netwerken en samen met andere alumni jezelf verder te ontwikkelen tot professioneel fotograaf of filmer.

Wat kan Fotolumni jou bieden?

Fotolumni biedt inspirerende lezingen van succesvolle fotografen en ondernemers; interessante workshops om je skills verbeteren en je te specialiseren; ondersteuning bij je ontwikkeling tot professioneel fotograaf onder begeleiding van een mentor; kortingen bij diverse commerciële instellingen en op abonnementen; de mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten op de NAVB vestiging bij jou in de buurt.

Lid worden?

Klik op onderstaande link.

fotowebiste