Log in

Lid zijn van Alumni NAVB biedt naast verdieping van je kennis ook andere voordelen op, zoals het gebruik maken van faciliteiten op de vestiging van de NAVB, kortingen op abonnementen en bij leveranciers van fotografie materiaal. Kijk hier wat het aanbod is.

Foto Film Apparatuur Verzekering

Als vakfotograaf sleep je wat rond met je kostbare spullen. Die wil je graag verzekeren tegen allerlei schade. Zo’n verzekering kost heel wat aan premie. Daarom hebben wij via ‘Klomps & Boor’ een mooie korting kunnen regelen voor onze leden. Voor de voorwaarden en kosten ga je naar http://www.kbrbeheer.nl/nl/verzekeringen/fotografiestudenten/fotolumni/fotolumni.html.

Daar vind je alle informatie en kun je de verzekering afsluiten die je wenst.
Voortaan ga je met een veilig gevoel op stap naar de volgende foto-opdracht op locatie.

logo klomps boor risicobeheer

Foto de Vakman

Speciale korting voor leden bij Foto de Vakman. 10% korting op flitsapparatuur en alle accessoires, 5% korting op camera’s en objectieven: lees meer op deze pagina.

Foto / Film Studio en faciliteiten NAVB

Niet alle fotografen en filmers beschikken over een eigen foto/filmstudio. Daarom is het handig dat je als lid van Alumni NAVB gebruik mag blijven maken van de foto/filmstudio’s op een NAVB-vestiging. Op dezelfde condities als de studenten. Op voorwaarde dat de faciliteiten beschikbaar zijn en vooraf gereserveerd. Neem hiervoor contact op met de NAVB: info@navb.nl
Verder kun je als Alumni NAVB lid gebruik maken van printfaciliteiten op de NAVB-vestigingen. Ook dit kan op dezelfde condities als de NAVB studenten. Neem hiervoor contact op met de NAVB: info@navb.nl
Alumni NAVB leden ontvangen een korting van 10% bij inschrijving van een (vervolg)opleiding bij NAVB. In geval van betaling in termijnen wordt de korting verrekend met de laatste termijn(en).

Prof2Student

Als lid van Alumni NAVB en professionele fotograaf / filmer, kun je een student van de NAVB vragen je te helpen bij een opdracht. Die klus kan één of misschien wel meerdere dagen duren. Voor jou een goede hulp, voor de student een leerzame ervaring. Heb je hier belangstelling voor, stuur dan een mail met het verzoek naar info@navb.nl. Vermeld er bij wat de aard van de klus is, hoeveel tijd het kost en waar het gaat plaatsvinden. De vestigingscoördinatoren zorgen dat je verzoek binnen de NAVB wordt verspreid.

Korting op abonnement op FOCUS

Als lid van Alumni NAVB krijg je ongeveer 30% korting op een jaarabonnement van het magazine Focus. Je betaalt dan in plaats van € 69,75 slechts € 48,30 per jaar (voor 11 nummers per jaar). Meld je hiervoor aan bij onze ledenadministratie via administratie@fotolumni.nl

Korting op abonnement Pf

Als lid van Alumni NAVB krijg je korting op een abonnement van Pf Fotografie Magazine. Voor slechts € 29,99 ontvang je het eerste jaar 8 nummers van Pf thuis op de deurmat, daarna € 62,- per jaar.  Voor meer informatie lees het nieuws over de speciale aanbieding.

Korting op boeken van Sonja van Driel

Leden van Alumni NAVB ontvangen 10% korting op de instructieboeken van Sonja van Driel. De boeken worden met maar liefst 5 sterren bekroond bij Bol.com en andere boekhandels. Of je nu portretten, stillevens, bruiloften of andere evenementen fotografeert, je leert om het licht volledig naar je hand te zetten. Met de praktische en eenvoudig op te volgen flitsoefeningen kan het flitsen niet meer misgaan.

Vul de volgende kortingscode in tijdens het bestelproces in de webwinkel: fotolumni   De korting is alleen gelding bij bestellingen via de webwinkel van Sonja van Driel.

Korting bij FotoprintXL.nl

Op alle materialen krijg je als lid van Alumni NAVB bij fotoprintXL.nl een korting van maar liefst 15%.

Wilcovak – VDP Digital Imaging

Als Alumni NAVB lid krijg je 10% korting op werk binnen Wilcovak (www.wilcovak.nl). Echter wel met een minimale orderbedrag van €50,00 wil men van de aanbieding gebruik willen maken. Excl. btw en transportkosten.

Je krijgt 20% korting op canson-infinity via de website: www.canson-infinity.nl en via een geregistreerde account.

wilcovak logo 10 cm 300 dpi