Log in

Lid zijn van Fotolumni biedt naast verdieping van je kennis ook andere voordelen op, zoals het gebruik maken van faciliteiten op de vestiging van de NAVB, kortingen op abonnementen en bij leveranciers van fotografie materiaal.

Cameraverzekering

Als vakfotograaf sleep je wat rond met je kostbare spullen. Die wil je graag verzekeren tegen allerlei schade. Zo’n verzekering kost heel wat aan premie. Daarom hebben wij via ‘Klomps & Boor’ een mooie korting kunnen regelen voor onze leden. Voor de voorwaarden en kosten ga je naar http://www.kbrbeheer.nl/nl/verzekeringen/fotografiestudenten/fotolumni/fotolumni.html.

Daar vind je alle informatie en kun je de verzekering afsluiten die je wenst.
Voortaan ga je met een veilig gevoel op stap naar de volgende foto-opdracht op locatie.

logo klomps boor risicobeheer

Fotostudio en faciliteiten Fotovakschool

Niet alle fotografen beschikken over een eigen fotostudio. Daarom is het handig dat je als lid van Fotolumni gebruik mag maken van de fotostudio’s van een Fotovakschoolvestiging naar keuze. Aangezien het spreekwoord luidt: “plannen is vooruitzien”, moet je je voornemen tijdig bekend maken bij de vestiging naar keuze en een afspraak maken. De kosten bedragen 10 euro voor een avond, die je ter plaatse kunt voldoen. Tevens kun je gebruik maken van de printerfaciliteit. De kosten van het gebruik van die ruimte bedragen ook 10 euro per keer (exclusief het papier, dat je gebruikt). Bij de Fotovakschool vestiging Amsterdam kunnen leden gratis gebruik maken van de Spiegel om te exposeren of om andere persoonlijke activiteiten te doen. Bijvoorbeeld een boekrelease. Neem contact op met de vestigingsmanager Tom Meerman. (zie ‘contact’ voor gegevens)

logoliggend

Prof2Student

Als lid van Fotolumni en professionele fotograaf, kun je een student van de Fotovakschool vragen je te helpen bij een fotografie-opdracht. Die klus kan één of misschien wel meerdere dagen duren. Voor jou een goede hulp, voor de student een leerzame ervaring. Heb je hier belangstelling voor, stuur dan een mail met het verzoek naar de vestigingscoördinatoren van de Fotovakschool. Vermeld er bij wat de aard van de klus is, hoeveel tijd het kost en waar het gaat plaatsvinden. De vestigingscoördinatoren hangen het verzoek op de prikborden en informeren de docenten.

Korting op abonnementen

Als lid van Fotolumni krijg je korting op een abonnement van het magazine FOCUS. Je betaalt dan slechts €32,50 per jaar. Meld je hiervoor aan bij onze ledenadministratie:
administratie@fotolumni.nl

Focus logo cr

Korting op boeken

Leden van Fotolumni ontvangen 10% korting op de instructieboeken van Sonja van Driel. De boeken worden met maar liefst 5 sterren bekroond bij Bol.com en andere boekhandels. Of je nu portretten, stillevens, bruiloften of andere evenementen fotografeert, je leert om het licht volledig naar je hand te zetten. Met de praktische en eenvoudig op te volgen flitsoefeningen kan het flitsen niet meer misgaan.

Vul de volgende kortingscode in tijdens het bestelproces in de webwinkel: fotolumni

De korting is alleen gelding bij bestellingen via de webwinkel van Sonja van Driel.

FotoprintXL.nl

Op alle materialen krijg je als lid van Fotolumni bij fotoprintXL.nl een korting van maar liefst 15%.

Wilcovak – VDP Digital Imaging

10% korting op werk binnen Wilcovak (www.wilcovak.nl). Echter wel met een minimale orderbedrag van €50,00 wil men van de aanbieding gebruik willen maken. Excl. btw en transportkosten.

20% korting op canson-infinity via de website: www.canson-infinity.nl en via een geregistreerde account.

wilcovak logo 10 cm 300 dpi