Log in

Lid zijn van Fotolumni biedt naast verdieping van je kennis ook andere voordelen op, zoals het gebruik maken van faciliteiten op de vestiging van de NAVB, kortingen op abonnementen en bij leveranciers van fotografie materiaal.

Foto de Vakman

Speciale korting voor leden bij Foto de Vakman: lees meer op deze pagina.

Cameraverzekering

Als vakfotograaf sleep je wat rond met je kostbare spullen. Die wil je graag verzekeren tegen allerlei schade. Zo’n verzekering kost heel wat aan premie. Daarom hebben wij via ‘Klomps & Boor’ een mooie korting kunnen regelen voor onze leden. Voor de voorwaarden en kosten ga je naar http://www.kbrbeheer.nl/nl/verzekeringen/fotografiestudenten/fotolumni/fotolumni.html.

Daar vind je alle informatie en kun je de verzekering afsluiten die je wenst.
Voortaan ga je met een veilig gevoel op stap naar de volgende foto-opdracht op locatie.

logo klomps boor risicobeheer

Fotostudio en faciliteiten Fotovakschool

Niet alle fotografen beschikken over een eigen fotostudio. Daarom is het handig dat je als lid van Fotolumni gebruik mag blijven maken van de fotostudio’s van een NAVB-vestiging. Op dezelfde condities als de studenten. Op voorwaarde dat de faciliteiten beschikbaar zijn en vooraf gereserveerd. Neem hiervoor contact op met de NAVB: info@navb.nl
Verder kun je als Fotolumni-lid gebruik maken van printfaciliteiten op de NAVB-vestigingen. Ook dit kan op dezelfde condities als de NAVB studenten. Neem hiervoor contact op met de NAVB: info@navb.nl
Fotolumni leden ontvangen een korting van 10% bij inschrijving van een (vervolg)opleiding bij FVS. In geval van betaling in termijnen wordt de korting verrekend met de laatste termijn(en).

Prof2Student

Als lid van Fotolumni en professionele fotograaf, kun je een student van de Fotovakschool vragen je te helpen bij een fotografie-opdracht. Die klus kan één of misschien wel meerdere dagen duren. Voor jou een goede hulp, voor de student een leerzame ervaring. Heb je hier belangstelling voor, stuur dan een mail met het verzoek naar info@navb.nl. Vermeld er bij wat de aard van de klus is, hoeveel tijd het kost en waar het gaat plaatsvinden. De vestigingscoördinatoren hangen het verzoek op de prikborden en informeren de docenten.

Korting op abonnementen

Als lid van Fotolumni krijg je 30% korting op een jaarabonnement van het magazine Focus.

Je betaalt dan in plaats van € 69,75 slechts € 48,30 per jaar (voor 11 nummers per jaar).

Meld je hiervoor aan bij onze ledenadministratie via administratie@fotolumni.nl

Focus logo cr

Als lid van Fotolumni krijg je korting op een abonnement van Pf Fotografie Magazine. Voor slechts € 29,99 ontvang je het eerste jaar 8 nummers van Pf thuis op de deurmat, daarna € 62,- per jaar.

Voor meer informatie lees het nieuws over de speciale aanbieding.

 

 

Korting op boeken

Leden van Fotolumni ontvangen 10% korting op de instructieboeken van Sonja van Driel. De boeken worden met maar liefst 5 sterren bekroond bij Bol.com en andere boekhandels. Of je nu portretten, stillevens, bruiloften of andere evenementen fotografeert, je leert om het licht volledig naar je hand te zetten. Met de praktische en eenvoudig op te volgen flitsoefeningen kan het flitsen niet meer misgaan.

Vul de volgende kortingscode in tijdens het bestelproces in de webwinkel: fotolumni

De korting is alleen gelding bij bestellingen via de webwinkel van Sonja van Driel.

FotoprintXL.nl

Op alle materialen krijg je als lid van Fotolumni bij fotoprintXL.nl een korting van maar liefst 15%.

Wilcovak – VDP Digital Imaging

10% korting op werk binnen Wilcovak (www.wilcovak.nl). Echter wel met een minimale orderbedrag van €50,00 wil men van de aanbieding gebruik willen maken. Excl. btw en transportkosten.

20% korting op canson-infinity via de website: www.canson-infinity.nl en via een geregistreerde account.

wilcovak logo 10 cm 300 dpi