Log in

Lid zijn van Fotolumni biedt naast verdieping van je kennis ook andere voordelen op, zoals het gebruik maken van faciliteiten op de vestiging van de NAVB, kortingen op abonnementen en bij leveranciers van fotografie materiaal.

Foto de Vakman

Foto de Vakman
Foto de Vakman is dé online en offline fotospeciaalzaak waar u altijd terecht kunt voor deskundig advies en vriendelijke service tegen de scherpste prijs.

Naast een ruim assortiment aan camera’s, bieden wij ook vrijwel alle denkbare accessoires aan. Al onze adviseurs fotograferen privé, mede daarom kunnen wij u hierin uitstekend adviseren. Daarnaast hebben wij verschillende demo-camera’s en objectieven in huis, zodat u de apparatuur kunt testen.

Op www.fotodevakman.nl is het complete assortiment te bekijken en te bestellen tegen de scherpste prijs, en geniet u van dezelfde service en deskundigheid die u van ons gewend bent. Andersom profiteert u ook in onze filialen van dezelfde, meest voordelige (internet) prijzen.

Voor 16:30 uur besteld? Diezelfde dag verzonden!

Pro dealer
Foto de Vakman is een officiële Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Panasonic en Olympus Pro Dealer. Bij ons is vrijwel het complete assortiment direct uit voorraad leverbaar. Naast dat wij Pro Dealer zijn van deze merken, zijn we ook officiële dealer van Profoto, Elinchrom, Gitzo en diverse andere merken.

Foto de Vakman en Foto academie
Wij zijn partner van Fotoacademie en daar zijn we trots op. We hebben als speciale aanbiedingen voor u als lid van het Alumni Netwerk afgesproken dat er 10% korting op flitsapparatuur en alle accessoires en 5% korting op camera’s en objectieven wordt gegeven Neem een kijkje op onze website en schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Vermeld bij uw bestelling uw Fotolumni-lidnummer.

Adresgegevens
Wilt u meer uitleg over de artikelen of zelf afhalen? Dan bent u altijd welkom in één van onze filialen.

Onze winkel in Uden is te bezoeken op het volgende adres:

Markstraat 10
5401 GH Uden
Tel: 0413363695
E-mail: verkoop@fotodevakman.nl

In Wijchen zijn we te vinden op onderstaand adres:

Spoorstraat 16
6602 AZ Wijchen
Tel: 024-6416214
E-mail: wijchen@fotodevakman.nl