Log in

Wanneer?

Donderdag 3 oktober 2024 van 9.30u tot 12.30u

 

Waar?

Achterwerf 303b
1357 DD ALMERE

Voor wie?

10 personen

Kosten?

Geen. Alleen bij te late afzegging of niet komen opdagen (25 euro).

Catering?

Nvt.

Materiaal?

USB-stick met 2 fotobestanden

Opgeven?

Aanmelden via deze aanmeldlink, die je ook later moet gebruiken als afmeldlink:

AAN/AFMELDLINK

Meer informatie

Je hebt tijd noch moeite bespaard om dé perfecte foto te maken… maar dan, waar laat je ‘m afdrukken en dan rijst de vraag… op welk papier?…  Of wil je toch liever groots uitpakken?

We willen je graag kennis laten maken met eenmanszaak en een groot familiebedrijf door middel van een bedrijfsbezoek.

MASA print is het eerste bedrijf dat we zullen gaan bezoeken. MASA Print is de eenmanszaak van Marcel Verkaik in Almere, een echte fine art specialist en een gecertificeerde printstudio voor Hahnemühle.

Tijdens deze workshop vertelt Marcel ons alles over de verschillende mogelijkheden en de soorten foto- en fine-art (giclée prints) papier soorten. We mogen per deelnemer 2 fotobestanden meenemen. Deze kunnen geprint worden op 20x30 cm formaat op een papier naar keuze.

Ieder bestand wordt gecheckt en krijgt alle aandacht die het nodig heeft. Op een groot gekalibreerd scherm worden de nog eventuele correcties bekeken. Daarna kunnen we het afdrukken live bekijken. Omdat ze zoveel verschillende soorten papier hebben, kunnen ze altijd een juiste keuze maken bij het te printen beeld. Bij het printen krijg je een afdruk die perfect is en aan alle eisen voldoet.

MASA Print is niet alleen voor fotoprints, maar biedt nog veel meer printservices, zoals canvas en dibond. Ook hier zal Marcel aandacht aan schenken.

Dus wil je meer weten over de verschillende soorten (fine-art) fotopapier en het printen? Schrijf je in voor deze workshop op donderdag 3 oktober 2024!

Het 2e bedrijf wat we later dit jaar zullen gaan bezoeken is Wilcovak in Hoogeveen, een van onze sponsors. Dit bedrijf heeft onder andere de grootste ChromaLuxe hitte pers in Europa. Chromaluxe is de nieuwste techniek op het gebied van foto- en kunstverwerking. Maar hierover later meer!