Log in

Wanneer?

Donderdag 24 oktober 2024 van 10.00 uur tot 12.30u

 

Waar?

Wilcovak B.V.
A.G. Bellstraat 27
7903 AD Hoogeveen

Voor wie?

20 personen

Kosten?

Geen, alleen bij te late afzegging of niet komen opdagen (25 euro).

Catering?

Nvt.

Materiaal?

Nvt.

Opgeven?

Aanmelden via deze aanmeldlink, die je ook later moet gebruiken als afmeldlink:

AAN/AFMELDLINK

Meer informatie

Na ontvangst en de algemene informatie worden de aanwezigen in 2 groepen verdeeld. Hierna krijgen we een complete rondleiding door het bedrijf en zullen we kennismaken met alle processen. Ook het printproces op Chromaluxe en op Fine art papier.

 

Maar er is nog meer! De deelnemers mogen 2 bestanden via WeTransfer naar de ActiviteitenCommissie sturen, waarna de AC ervoor zal zorgdragen dat deze bestanden naar Wilcovak gestuurd worden.
Wilcovak zal een bestand kiezen die uitermate geschikt zal zijn voor het Chromaluxe printproces en deze met ons bespreken, waarna het bestand ook werkelijk op Chromaluxe geprint zal worden!

Chromaluxe is de nieuwste techniek op het gebied van foto en kunstverwerking. Het resultaat is een foto die rechtstreeks op aluminium geprint wordt, waarbij de diepe zwarting en de verzadigde kleuren elke verwachting overtreft.

Het resultaat gelooft je alleen als je het ziet, dus vandaar ook dit bedrijfsbezoek. Het oppervlak is tevens in hoge mate kras- en vocht bestendig. WilcoVak heeft de grootste ChromaLuxe hitte pers in Europa.

 

Maar ook worden we meegenomen in het Fine Art printproces. Ook hier wordt een bestand gekozen en zullen we uitleg krijgen hoe dit proces in zijn werk gaat en de foto een waar kunstwerk kan worden.