Log in

Wanneer?

29 april 2024 ontvangst tussen 09.45-10.00u

 

Waar?

Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Voor wie?

10 personen

Kosten?

Geen. Alleen bij te late afzegging of niet komen opdagen (25 euro).

Catering?

De lunch in de mensa (gebouw 23) is voor eigen rekening (kosten ca. € 10,00).
Je dient voor je drank een eigen mok (of kartonnen beker) mee te nemen!

Materiaal?

Camera
Groothoek / macro
Statief

Opgeven?

Aanmelden via deze aanmeldlink, die je ook later moet gebruiken als afmeldlink:

AAN/AFMELDLINK

Meer informatie

Tussen 09:45 en 10:00u zal de heer Ton Broeckx van Art Fund Nijenrode ons met koffie of thee bij de receptie verwelkomen. Let op: je dient voor je drank een eigen mok (of kartonnen beker) mee te nemen!

Landgoed Nijenrode is gesticht rond 1260. De tuin van het landgoed is prachtig aangelegd. Eind april staan de Rododendrons in volle bloei.

Op het landgoed zijn, naast de moderne gebouwen van de Business-University, het kasteel, koetshuis, poortgebouw, kooikershuis, oranjerie en beeldende kunst te fotograferen.

Na het ontvangst gaan we onder leiding van de heer Broeckx een route over het landgoed lopen. Er is dan uiteraard gelegenheid om te fotograferen. Gaat het je te snel? Dan kan je na de lunch op eigen gelegenheid nog terug.

De lunch in de mensa (gebouw 23) is voor eigen rekening (kosten ca. € 10,00).

Na de lunch kun je ook een bezoek brengen aan de tentoonstelling in het AH-gebouw met 32 schilderijen van de popartiest Roy Lichtenstein.

Nijenrode is normaal niet publiek-toegankelijk. Dus grijp je kans en schrijf je snel in, want er is maar plaats voor 10 leden.

Bijgaande plattegrond geeft een overzicht van alle gebouwen.

Art Fund Nijenrode stelt het op prijs wanneer je een enkele foto van je werk aan hen ter beschikking wilt stellen (met naamsvermelding, alleen voor intern gebruik).