Log in

Wanneer?

Maandag 6 juli 2020 20.00 tot 21.30 uur

Maandag 13 juli 2020 20.00 tot 21.30 uur

Waar?

Vanuit huis

Voor wie?

15 personen

Kosten?

Geen. Alleen bij te late afzegging of niet komen opdagen (25 euro)

Catering?

Niet van toepassing

Materiaal?

Eigen pc of laptop

Opgeven?

Aanmelden via deze aanmeldlink, die je ook later moet gebruiken als afmeldlink:

AAN/AFMELDLINK voor 6 juli
AAN/AFMELDLINK voor 13 juli

Meer informatie

Online Belichtingstechnieken
Belichting is een fundamenteel onderdeel van de fotografie. Het maakt of breekt je foto. Of je de techniek achter een goede landschapsfoto nu leuk vindt of moeilijk, het is uiteindelijk niet meer dan een middel. Een tool. Net als onze camera’s en lenzen. Een goede beheersing van belichtingstechniek zorgt ervoor dat je met allerlei situaties overweg kunt. En dat je zo min mogelijk afgeleid wordt door alle technische facetten van landschapsfotografie. Hoe beter je de techniek beheerst, hoe meer aandacht je kunt geven aan de dingen die echt belangrijk zijn. Het licht, de kleuren en alles wat voor je lens gebeurt.

Spreekt dit je aan, volg dan deze online workshop. Tijdens de online workshop neem ik je mee in de ins & outs van belichtingstechnieken in de landschapsfotografie. Ik laat je zien welke logica erachter schuilgaat, zodat het voor jou gemakkelijk wordt in het veld de juiste technische keuzes te maken. Hoe ga je met je diafragma en sluitertijd om? Hoe belicht je in steeds veranderende omstandigheden? Tijdens de workshop gaan we uitgebreid in op alle facetten van de verschillende technieken. Met een duidelijke en begrijpelijke uitleg en voorbeelden laat ik je zien hoe je in de praktijk met moeilijke lichtsituaties omgaat. En met een beperkt aantal deelnemers heb je voldoende gelegenheid om al je vragen online te stellen. Mis het dus niet!

IS DEZE WORKSHOP GESCHIKT VOOR JOU?
De online workshop is geschikt voor de gevorderde fotograaf die meer wil weten over belichtingstechnieken voor landschapsfotografie. Onderstaande punten geven jou een handvat om te bepalen of de workshop voor jou geschikt is:

  • je beschikt over een spiegel reflex camera of een systeem camera
  • je bent goed bekend met het werken met sluitertijden en diafragma’s
  • je wilt je landschapsfotografie op een hoger niveau te brengen